fbpx

Vinprovning

Vi tar med er på en oförglömlig kväll med vinprovning av flertalet libanesiska viner!

Välkommen på en smakresa genom Libanons vackra vinlandskap. Du kommer att få njuta av några av de mest utsökta vinerna från landets prestigefyllda vingårdar i Bekaadalen samtidigt som du får avnjuta vår traditionella Meza i sann libanesisk anda.

Datum & Tid: onsdag 7 februari kl. 18:00
………………………onsdag 6 mars kl. 18:00
………………………onsdag 20 mars kl. 18:00
………………………onsdag 10 april kl. 18:00
………………………onsdag 15 maj kl. 18:00

Plats: Högalidsgatan 40, Stockholm

Vad du kan förvänta dig:

1. Varmt Välkomnande: Vi hälsar dig välkommen med öppna armar till en atmosfär fylld av gemenskap, generositet och gästvänlighet.

2. Vin i världsklass: Utforska en handplockad samling av röda, vita och roséviner från Libanons mest ansedda vingårdar i Bekaadalen. Varje vin är noga utvalt för att erbjuda en autentisk smakupplevelse.

3. Guidad provning: Våra kunniga sommelier kommer att guida dig genom varje vin, dela kunskap om druvsorter, årgångar och smaknyanser som gör varje vin unikt.

4. Libanesisk Meza: Upplev den rika smaken av Libanons kulinariska arv genom att njuta av 16 olika mezarätter som perfekt kompletterar de olika vinerna. Vi lär dig om vår matkultur, vilka smaker som bör blandas och hur maten bör ätas för bästa smakupplevelse.

5. Historia: Få en inblick i vinmakarnas passion och arbete när de delar med sig av berättelserna bakom varje vin, vingård och den libanesiska kulturen samt få möjlighet att ställa frågor.

Pris: 1190 SEK/person

Bokning: Bokning sker här. Antalet platser är begränsade, så se till att boka din plats i förväg.

Detta är en perfekt upplevelse att ge bort i present, uppleva själv, med vännerna eller tillsammans med kollegorna. Oavsett hur du väljer att komma står vi redo för att göra detta till en oförglömlig kväll för dig och ditt sällskap.