Välkommen till en äkta libanesisk restaurang!

 Hos oss kan du avnjuta traditionella libanesiska rätter med allt från grillmenyer och smårätter till äkta husmanskost.
Varmt välkommen för god mat och en sann libanesisk upplevelse!

Öppettider:

Måndag: STÄNGT
Tisdag – Lördag: 17.00-22.00
Söndag: 17.00-21.00

För sällskap över 20 personer kan vi öppna tidigare. Under lunch är ni välkomna att besöka Libanesen i Sickla.

Avvikande öppettider:

Långfredagen: stängt!

Påskafton: stängt!

Påskdagen: stängt!

Varmt välkomna!

OBS Detta gör vi med anledning av Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer avseende Covid-19 och agerar i enlighet med myndigheternas riktlinjer. Medarbetare med symptom på sjukdom stannar hemma.

Genom att hjälpas åt och vara extra noga med att tvätta händerna kan vi tillsammans undvika att smittan sprids vidare. Vi på Libanesen gör alltid vårt yttersta för att du som besöker oss får god service. Det kommer fortsatt att vara vårt viktigaste fokus nu och framöver.

Enligt Livsmedelsverket finns det i nuläget ingenting som tyder på att viruset Covid-19 kan spridas genom förtäring av mat eller dryck. I våra rutiner vid hantering av livsmedel, rengöring av redskap och diskar samt för god hygien följer vi strikt Livsmedelverkets riktlinjer. Vi följer dessutom noga Folkhälsomyndighetens övriga rekommendationer.

Vi vill också uppmana alla våra gäster att vara rädda om varandra genom att hålla avståndet till andra när du står i kö för att ta mat eller för att betala i kassan.

Tack för visad hänsyn.

Om oss

”Restaurang Libanesen öppnade jag först 2002 på Jakobsgatan i Stockholm med syftet att introducera svenskar till autentisk libanesisk mat på traditionellt vis. Som kock ville jag tillaga och servera maten så som den görs hemma i Libanon. Gemenskap, generositet och gästvänlighet är milstolparna inom den libanesiska kulturen och det är det som jag och min familj vill förmedla till våra gäster. Fortsätt läsa ”Om oss”

Om Libanon

Libanon är en blandning av vacker medelhavskust, oländiga alpina toppar och gröna bördiga dalar. Allt förpackat på en yta som är 225km lång och 46km bred, ett område med ungefär samma storlek som Cypern.

Fortsätt läsa ”Om Libanon”

Kontakt

Öppettider:
Tis-Lör: 17.00 – 22.00
Sön: 17.00-21.00
Telefon: 08-20 90 03 E-mail: walle@libanesen.se
Adress: Högalidsgatan 40
117 30 Stockholm