Välkommen till en äkta libanesisk restaurang!

 Hos oss kan du avnjuta traditionella libanesiska rätter med allt från grillmenyer och smårätter till äkta husmanskost.
Varmt välkommen för god mat och en sann libanesisk upplevelse.

NYHET! Nu kan ni även beställa från oss här via Foodora och få maten levererad! 

 Öpettider:
.

Måndag: STÄNGT
Tisdag: STÄNGT
Onsdag-Torsdag: 17.00-21.00
Fredag-Lördag: 17.00-22.00
Söndag: 17.00-20.00

För sällskap över 20 personer kan vi öppna tidigare. Under lunch är ni välkomna att besöka Libanesen i Sickla.

Varmt välkomna!

Avvikande öppettider

OBS Med anledning av rådande situation och oron kring Corona kommer vi tyvärr behöva stänga även på tisdagar samt tidigare resterande kvällar tills vidare. Detta i och med att många väljer att stanna hemma och inte besöka restauranger och barer i samma utsträckning som gör det svårt för oss att bedriva vår verksamhet. Vi vill dock betona att du som gäst alltid ska känna dig hjärtligt välkommen och därför kommer vi ha öppet senare i det fall vi har gäster på restaurangen. Vill du och ditt sällskap besöka oss senare än tiderna ovan är ni självklart välkomna att göra det. Ring oss gärna innan och boka ert bord.

Om oss

”Restaurang Libanesen öppnade jag först 2002 på Jakobsgatan i Stockholm med syftet att introducera svenskar till autentisk libanesisk mat på traditionellt vis. Som kock ville jag tillaga och servera maten så som den görs hemma i Libanon. Gemenskap, generositet och gästvänlighet är milstolparna inom den libanesiska kulturen och det är det som jag och min familj vill förmedla till våra gäster. Fortsätt läsa ”Om oss”

Om Libanon

Libanon är en blandning av vacker medelhavskust, oländiga alpina toppar och gröna bördiga dalar. Allt förpackat på en yta som är 225km lång och 46km bred, ett område med ungefär samma storlek som Cypern.

Fortsätt läsa ”Om Libanon”

Kontakt

Öppettider:
Tis – Fre: 17.00 – 22.00
Lör: 17.00 – 23.00
Sön: 17.00 – 21.00
Telefon: 08-20 90 03
E-mail: walle@libanesen.se
Adress: Högalidsgatan 40
117 30 Stockholm