Välkommen till en äkta libanesisk restaurang!

Varmt välkomna att boka ert bord!

NYHET! Nu kan ni även beställa från oss här via Foodora och få maten levererad! 

Avvikande öppettider

OBS Med anledning av rådande situation och oron kring Corona kommer vi tyvärr behöva stänga kl. 20.00 alla dagar tills vidare. Detta i och med att många väljer att stanna hemma och inte besöka köpcentrum, restauranger och barer i samma utsträckning som gör det svårt för oss att bedriva vår verksamhet. Vi vill dock betona att du som gäst alltid ska känna dig hjärtligt välkommen och därför kommer vi ha öppet senare i det fall vi har gäster på restaurangen. Vill du och ditt sällskap besöka oss senare än 20.00 är ni självklart välkomna att göra det. Ring oss gärna innan och boka ert bord.

.
.

Om oss

”Restaurang Libanesen öppnade jag först 2002 på Jakobsgatan i Stockholm med syftet att introducera svenskar till autentisk libanesisk mat på traditionellt vis. Som kock ville jag tillaga och servera maten så som den görs hemma i Libanon. Gemenskap, generositet och gästvänlighet är milstolparna inom den libanesiska kulturen och det är det som jag och min familj vill förmedla till våra gäster. Fortsätt läsa ”Om oss”

Om Libanon

Libanon är en blandning av vacker medelhavskust, oländiga alpina toppar och gröna bördiga dalar. Allt förpackat på en yta som är 225km lång och 46km bred, ett område med ungefär samma storlek som Cypern.

Fortsätt läsa ”Om Libanon”

Kontakt

Öppettider:
Mån – Tors: 11.00 – 21.00
Fre: 11.00-22.30
Lör: 12.00 – 22.30
Sön: 12.00 – 21.00
Telefon: 08-716 19 30
E-mail: sickla@libanesen.se
Adress: Marcusplatsen 1C
131 34 Nacka

Fortsätt läsa ”Kontakt”