Välkommen till en äkta libanesisk restaurang!

 

Öppettider 

Lunch:
Måndag – Fredag: 11.00-14.00

Á la Carte:
Söndag – Torsdag till 21.00
Fredag – Lördag till 21.30

OBS Detta gör vi med anledning av Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer avseende Covid-19 och agerar i enlighet med myndigheternas riktlinjer. Medarbetare med symptom på sjukdom stannar hemma.

Genom att hjälpas åt och vara extra noga med att tvätta händerna kan vi tillsammans undvika att smittan sprids vidare. Vi på Libanesen gör alltid vårt yttersta för att du som besöker oss får god service. Det kommer fortsatt att vara vårt viktigaste fokus nu och framöver.

Enligt Livsmedelsverket finns det i nuläget ingenting som tyder på att viruset Covid-19 kan spridas genom förtäring av mat eller dryck. I våra rutiner vid hantering av livsmedel, rengöring av redskap och diskar samt för god hygien följer vi strikt Livsmedelverkets riktlinjer. Vi följer dessutom noga Folkhälsomyndighetens övriga rekommendationer.

Vi vill också uppmana alla våra gäster att vara rädda om varandra genom att hålla avståndet till andra när du står i kö för att ta mat eller för att betala i kassan.

Tack för visad hänsyn.

 

Om oss

”Restaurang Libanesen öppnade jag först 2002 på Jakobsgatan i Stockholm med syftet att introducera svenskar till autentisk libanesisk mat på traditionellt vis. Som kock ville jag tillaga och servera maten så som den görs hemma i Libanon. Gemenskap, generositet och gästvänlighet är milstolparna inom den libanesiska kulturen och det är det som jag och min familj vill förmedla till våra gäster. Fortsätt läsa ”Om oss”

Om Libanon

Libanon är en blandning av vacker medelhavskust, oländiga alpina toppar och gröna bördiga dalar. Allt förpackat på en yta som är 225km lång och 46km bred, ett område med ungefär samma storlek som Cypern.

Fortsätt läsa ”Om Libanon”

Kontakt

Öppettider:
Mån – Tors: 11.00 – 21.00
Fre: 11.00-21.30
Lör: 12.00 – 21.30
Sön: 12.00 – 21.00
Telefon: 08-716 19 30
E-mail: sickla@libanesen.se
Adress: Marcusplatsen 1C
131 34 Nacka

Fortsätt läsa ”Kontakt”